09 maart 2023

Een vernieuwde identiteit, huisstijl en website voor Kerbos

Om eenheid te creëren binnen de Van Doorne Machining Group (waar Kerbos onderdeel van is) omtrent communicatie, is in samenwerking met diverse partijen een vernieuwde huisstijl ontwikkeld die aansluit bij de (kern)waardes en identiteit van de groep.

Kerbos is onderdeel van Van Doorne Machining Group en specialist in precisie op het gebied van CNC draaien en CNC frezen. Kennis en vakmanschap omzetten in een perfect, klantspecifiek product; dat is waar we in geloven. Dankzij ons geavanceerd machinepark zijn we in staat om dit te verwezenlijken. Benieuwd naar ons hele verhaal? Lees meer over ons.

Huisstijl en identiteit

Om eenheid te creëren binnen de Van Doorne Machining Group qua communicatie, is in samenwerking met Glendi – Digital Solutions een vernieuwde huisstijl ontwikkeld die aansluit bij de (kern)waardes en identiteit van de groep. Deze stap heeft ook tot een nieuw logo ontwerp geleid; herkenbaarheid in een ‘modern jasje’. Natuurlijk blijft onze vertrouwde dienstverlening, missie en visie bestaan.

Kerbos_

Daarna zijn we aan de slag gegaan met onze communicatiemiddelen. (Digitaal) briefpapier, visitekaartjes, etiketten/stickers en gevelbelettering. Onderstaande impressies geven een beter beeld van de gerealiseerde ontwerpen.

Huisstijl_Kerbos_

Visitekaartje_Kerbos_

 

Website

In samenwerking met RenewMyID is daarna ook een vernieuwde website ontwikkeld die aansluit bij de wensen en verwachten van Kerbos als de online bezoeker. Het resultaat; een helder, overzichtelijk beeld van wat u van ons kunt verwachten en waar we voor staan.

Kerbos Precision Parts & Assembly

Naast CNC Frezen en CNC draaien is ook het monteren van complexe mechanische samengestelde producten een van onze krachten. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Contact

Neem contact met ons op

Vragen of graag een offerte opvragen? Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan