Over Kerbos

Kennis en vakmanschap omzetten in een perfect, klantspecifiek product.

Service en kwaliteit

We produceren perfecte producten met een brede range aan moderne CNC-machines, aangestuurd door goed geschoolde vakmensen. Met als resultaat Hightech Tooling van topkwaliteit die volledig voldoet aan de hoogstaande eisen van onze klanten.

Veelzijdig

Bij Kerbos hebben klanten volop zekerheid. Zij kunnen de productie zonder zorgen uit handen geven vanwege de gegarandeerde hoge kwaliteit, precisie, kennis en kunde. Wij zijn gedreven vakmensen die dynamisch in hun werk staan.

Betrouwbaar en klantgericht

Onze waardes als familiebedrijf drukken dit uit: eerlijk zakendoen, flexibel en maximale betrouwbaarheid. Volledige transparantie is belangrijk voor onze werkwijze. Tevens is ons team volledig toegewijd aan de eisen en wensen van onze klanten.

1985
Van conventioneel naar smart machining

Kerbos produceert al bijna 40 jaar fijnmechanische onderdelen van hoge kwaliteit. Begonnen als metaalbedrijf dat kwaliteitsproducten maakt met conventionele frees- en draaibanken, is er sindsdien een flinke moderniseringsslag gemaakt.

1996
Specialiseren, uitbreiden en verankeren

Met een zeer geavanceerd CNC-machinepark zijn we ons vanaf 1996 steeds meer gaan focussen op de hightech industrie en de medische branche. Tegelijkertijd is Kerbos zich gaan toeleggen op het produceren van enkelstuks volgens klantspecificaties om specialisaties uit te breiden en te verankeren in stevige klantrelaties. Met als bekroning een status van betrouwbare Tier 1 toeleverancier voor de top van de industrie.

2010
Hoge mix, laag volume, hoge complexiteit

Veelal complexe Parts & Tools die vooral in de hightech industrie gebruikt worden. Vanaf nu kan het hele arsenaal aan diensten van Kerbos worden ingezet zoals het (mede-)ontwerpen, produceren, nabehandelen en assemblage.

2020
Hightech Tooling van topkwaliteit

Om continu te kunnen voldoen aan de specifieke en groeiende aanvragen van onze klanten, en het verzorgen van alle bijbehorende voorgeschreven procedures en kwalificaties, heeft Kerbos continu geïnvesteerd. Denk hierbij aan Additive Manufacturing, het verwerken van OMB (Object Model Based) en PMI (Program Manager Information) files, en cleanroom behandelingen (reinigen/verpakken).

Missie

Hightech Tooling van topkwaliteit, daar staan we voor bij Kerbos. Onze waardes als familiebedrijf drukken dit uit: eerlijk zakendoen, super flexibel en maximale betrouwbaarheid. Volledige transparantie is belangrijk voor onze werkwijze. Tevens is ons team volledig toegewijd aan de eisen en wensen van onze klanten. Als bijvoorbeeld orders verschuiven of leveringen noodzakelijkerwijs door kwaliteitsredenen worden uitgesteld, dan communiceren we dat direct en onderbouwen deze keuze vanzelfsprekend. Zo denken we altijd actief mee en anticiperen structureel op toekomstige ontwikkelingen in de hightech industrie door structurele innovatie. Dit betekent continue investeringen in mensen, machines en nieuwe technieken. Want het kan altijd beter én efficiënter.

Visie

Kerbos is Tier-1 en Tier-2 Supplier van de hightech industrie en de medische branche. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het produceren van fijnmechanische onderdelen in enkelstuks, kleine en middelgrote series en het assembleren van complexe mechanische samengestelde producten. Kerbos is dan ook trots op de erkenning van onze klanten als single-source status voor hun belangrijkste onderdelen en modules. Zo leveren we rechtstreeks aan de Original Equipment Manufacturer (OEM).
Behalve productiespecialist zijn we ook sparringpartner voor onze klanten en denken we met hen mee in productontwikkeling. Zo is ons kwaliteitssysteem volledig ingericht op het direct uitwisselen van wijzigingen in specificaties met de klant. Korte lijnen, strakke planning en afstemming op het groeipotentieel zijn hierbij essentieel.

Tier-1 hightech supplier

Kerbos is Tier-1 en Tier-2 Supplier van de hightech industrie en de medische branche. Wij zijn dan ook trots op de erkenning van onze klanten als single-source status voor hun belangrijkste onderdelen en modules.

Behalve productiespecialist zijn we ook sparringpartner voor onze klanten en denken we met hen mee in productontwikkeling. Zo is ons kwaliteitssysteem volledig ingericht op het direct uitwisselen van wijzigingen in specificaties met de klant. Korte lijnen, strakke planning en afstemming op het groeipotentieel zijn hierbij essentieel.

Onze partners

Stevig partnernetwerk

Kerbos werkt samen in een stevig netwerk van vaste, toegewijde partnerbedrijven die de vereiste topprestatie leveren. We hebben hen zorgvuldig geselecteerd op hun hoogstaande kennis en kunde van (uitgangs)materialen, (deel)bewerkingen en (oppervlakte)behandelingen. Door deze slimme krachtenbundeling bieden we een compleet productiepakket en beantwoorden elke complexe vraag voor frezen, draaien en assembleren met high-end service.

Meer lezen
  • Gecertificeerde leveranciers
  • Bewerkingen: buigen, lasersnijden en lassen
  • Behandelingen: lakken, poedercoaten en verzinken
Lidmaatschappen & certificeringen

Wij staan voor kwaliteit

Kwaliteit zit in onze genen. We hebben dit verankerd in de ISO 9001-2015 certificering door de succesvolle combinatie van jarenlang vakmanschap, de ultieme klantgerichtheid, een nauwgezet productieproces en het projecteigenaarschap van ons dedicated team. Zonder zorgen zakendoen is dan ook niet voor niets ons motto. Zo loopt het klantcontact altijd via ons Single Point of Contact. Deze sparringpartner kent en beheert het hele productieproces van inkoop en productie tot aan aflevering. High-end service en adequate oplossingen voor complexe vraagstukken zijn bij Kerbos dan ook vanzelfsprekend.

Onze clean room

Clean produceren

Kerbos zet volop in op clean produceren. Waar nodig leveren we producten, componenten en complexe samengestelde tools stofvrij en extreem zuiver aan volgens ISO 14644-9 specificaties. We gebruiken daarvoor een ISO-6 cleanroom.

Meer lezen
Contact

Neem contact met ons op

Vragen of graag een offerte opvragen? Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan