Clean produceren

Kerbos heeft alles in huis als het écht schoon moet zijn. Wij hanteren hierbij het principe ‘Clean Production’ voor de realisatie van het gewenste niveau. Zo spelen we in op de eisen van onze klanten in de hightech industrie en de medische branche. We produceren volgens de reinheidseisen van de klant. Vervolgens laten we de producten assembleren en verpakken in de extreem zuivere cleanroom waar ze additioneel worden gecontroleerd op deeltjesverontreiniging en worden voorzien van klantspecifieke verpakking en etiketten. In deze extreem zuivere, stofvrije omgeving houden we temperatuur, luchtvochtigheid en overdruk altijd op het juiste niveau. Zekerheid boven alles!

Contact opnemen
  • Grade 2

  • SCP Class 1 volgens ISO 14644-9

  • First Time Right

  • Klant specifiek verpakken

Schoon moet ook écht schoon zijn

De impact van minimale contaminatie kan een desastreus effect op de prestatie van systemen hebben. Daarom zijn de door klanten gestelde eisen aan de producten erg hoog. Een onderdeel of oppervlakte is pas schoon wanneer de hoeveelheid deeltjes de prestaties niet beïnvloeden.

In de metaalbewerkende of -verwerkende industrie betekent dit over het algemeen dat je producten moet reinigen en verpakken in een cleanroom om de gewenste reinheidseis te realiseren. Een cleanroom is ontworpen om vervuiling aan producten te reduceren of zelfs uit te sluiten. Om dit te realiseren is de concentratie van deeltjes in de lucht volledig beheerst, en zijn de temperatuur, luchtvochtigheid en overdruk op het juiste niveau. Met andere woorden: zorgen voor de juiste luchtbehandeling en klimatologische omstandigheden is cruciaal om de geëiste reinheidsklasse te kunnen leveren.

Grade 2

Kerbos-klanten die strenge reinheidseisen hanteren voor vacuümtoepassing, kunnen zonder zorgen de productie aan ons overlaten. Wij kunnen fijnmechanische hightech-onderdelen op Grade 2-niveau volgens ISO 14644-9 laten reinigen. Kerbos voert alle gevalideerde stappen in het productieproces zeer voorzichtig en zorgvuldig uit voor een optimaal resultaat. Vanzelfsprekend voldoen we aan de gestelde reinheidseisen.
Alles voor een perfect eindresultaat!

Grade 4

Kerbos reinigt, assembleert en verpakt de fijnmechanische onderdelen op Grade 4-niveau. Zo worden producten in een speciale cleanroom grondig onder handen genomen waardoor onze klanten optimaal profiteren van een ongeëvenaard resultaat. Wij gaan zelfs een stapje verder door klantspecifieke wensen middels speciale verpakkingen en etiketten te voorzien.

Voldoen aan hoge eisen

Het voorkomen van vervuiling is bij ons top of mind. Cruciale industriële processen kunnen immers worden verstoord door minuscule stofdeeltjes, moleculaire vervuiling en bacterievorming. Daarom volgen we nauwgezet de eisen en voorschriften voor clean produceren, van productiestart tot aflevering. Gevalideerd en getest!
Zo voldoen we met Grade 2 en Grade 4 aan de hoogste eisen die klanten van ons mogen verwachten.

Waarom investeert Kerbos in de uitbreiding van schone productie en verpakkingen?

  • Uitbreiding van capaciteit voor de hightech & medical industrie
  • Voldoen aan toenemende klant-specifieke eisen
  • Kwaliteitsverbetering en -borging
Contact

Neem contact met ons op

Vragen of graag een offerte opvragen? Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan