Specialisme

CNC Draaien

Kerbos beschikt over moderne computergestuurde CNC-machines voor het nauwkeurig draaien van complexe fijnmechanische onderdelen zoals kegels en inkepingen. Zo zijn onze gerobotiseerde machines uitgerust met speciale gereedschappen die om de eigen X- en Z-as draaien maar niet roteren. Een garantie voor constante hoge kwaliteit en perfectie. Hierdoor maken we de meest complexe profielen en groeven in staal, aluminium en kunststof. Omdat onze CNC-machines op elk moment van de dag langdurig kunnen draaien, verkorten we bovendien het productieproces.

Enkel stuks

Bij Kerbos produceren we unieke enkelstuks prototyping en samengestelde tools van staal, aluminium en kunststof voor onze hightech klanten. Zeer nauwkeurig tot op de duizendste millimeter.

Kleine en grote serie

Wij frezen en draaien kleine series van tientallen stuks tot middelgrote series. Door automatisering met robotbelading kunnen we bij Kerbos een strakke bewerking en snelle levering garanderen.

Assemblage

Het subliem monteren van complexe mechanische samengestelde producten is ons handelsmerk. Voor deze hoogwaardige mechanische samenstellingen is alleen perfectie goed genoeg. Zo kunnen wij, indien gewenst, producten assembleren, verpakken en sealen in een cleanroom voor maximale zuiverheid. Precies zoals de top van de hightech industrie dat verwacht.

Specials

De productie van specials ofwel zeer complexe producten volgens klantspecificatie is ons handelsmerk. Zo denken we al aan de voorkant mee door onze actieve deelname aan NPI-productgroepen (New Product Introduction). Hierdoor werken we samen met onze klanten aan de juiste productie-oplossingen. Zo kijken we of het product technisch haalbaar is en geschikt voor daadwerkelijk procesmatig produceren.
Ontdek

Wat wij nog meer voor u
kunnen betekenen

CNC Frezen

Wij frezen exclusieve enkelstuks, tools en specials van staal, aluminium en kunststof volgens klantspecificaties en extreem nauwkeurige toleranties.

Meer lezen

Assemblage

Het monteren van complexe mechanische samengestelde producten is een van onze krachten. Indien gewenst, kan er geassembleerd en verpakt worden in een ISO-7 cleanroom voor maximale zuiverheid.

Meer lezen

Clean produceren

Kerbos kan fijnmechanische onderdelen laten reinigen, assembleren en verpakken tot Grade 2-niveau en volgens ISO 14644-9 specificaties.

Meer lezen
Maak het verschil

Ons machinepark

Kerbos is dé specialist in het uiterst nauwkeurig draaien en frezen van staal, aluminium en kunststofonderdelen. Onze computergestuurde CNC-machines beschikken over 3, 4 en 5 assen en kunnen tot de duizendste millimeter nauwkeurig frezen en draaien.

Meer lezen

Kerbos’ heilige drie-eenheid in precisie

Bij Kerbos koesteren we onze heilige drie-eenheid in precisie: het uiterst nauwkeurig frezen, draaien en assembleren van fijnmechanische onderdelen in staal, aluminium en kunststof. Van enkelstuks, kleine en middelgrote series tot assemblage van complexe mechanische samengestelde producten. Puur high-end, exact zoals onze klanten van ons verwachten. Wij gebruiken hiervoor een brede range aan moderne computergestuurde CNC-machines, aangestuurd door goed geschoolde vakmensen.

Met als resultaat Hightech Tooling van topkwaliteit die volledig voldoet aan de hoogste klanteisen – niet voor niets zijn we Tier-1 en Tier-2 supplier van de hightech industrie en de medische branche. Bovendien monteren, assembleren en reinigen we complexe mechanische samengestelde producten naar wens stofvrij in een geconditioneerde cleanroom voor maximale zuiverheid van Grade 4 tot Grade 2-niveau volgens de “ISO 14661-1” ISO 7 cleanroom standards.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar wat Kerbos voor u kan betekenen? We maken graag tijd vrij om met u over productie te praten.

Contact

Neem contact met ons op

Vragen of graag een offerte opvragen? Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan