Vacatures

KERBOS BV is een internationaal opererende toeleverancier in de metaalsector (verspaning) gevestigd in Son, met zusterbedrijven gevestigd in Geldrop en Tsjechië. Wij hebben kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en mensgerichtheid hoog in het vaandel staan. Kerbos produceert hoogwaardige klant specifieke onderdelen en samenstellingen in kleine tot middelgrote series voor onder andere de medische-, maritieme- en hightech industrie. Vanwege groei zijn wij voor locatie Kerbos zoekende naar een gedreven, zelfsturende:

Mechanische Engineer (1.0 FTE)

Als Mechanical Engineer vervul je een brugfunctie en ga je aan de slag met verschillende projecten in de semi-conductor en hightech industrie. Door jouw zelfstandigheid, creatieve oplossingen en jouw flexibele houding kun jij precies een concept uitwerken tot een gedegen, solide tekeningenpakket. In nauwe samenwerking met de klant en je collega’s ben je verantwoordelijk voor het hele proces; van design tot geleverd product. Je leert van en met elkaar en brengt engineering/ product development naar het volgende niveau.

CNC Frezer (1.0 FTE)

Als CNC Frezer ben je verantwoordelijk voor het bewerken van (non)ferro- en kunststofproducten tot in de detail. Je programmeert zelfstandig de 3- en eventueel 5- assige CNC-bewerkingscentra aan de machines en/of met behulp van Edgecam. Hierbij gebruik je Heidenhain-besturing om de machine te bedienen. Je dient je eigen werk te kunnen controleren en hebt dus een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Expeditie/logistiek medewerken (1.0 FTE)

Als Expeditie/logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen, controleren en het verwerken van deze inkooporders in het ERP-systeem.Op basis van orders de uitbesteding volledig verwerken. Het zagen en afbramen van materialen. Het inpakken en verzend gereed maken van producten. Daarnaast zijn er nog logistieke taken met de heftruck en bestelwagen.

Klik op de specifieke vacature voor meer informatie.

Jouw profiel:

Je voelt je prettig binnen een groeiende organisatie met korte communicatielijnen. Je streeft altijd naar nauwkeurig werken en je hebt gedegen ervaring met technisch draai, frees en/of  meetwerk. Je voelt je gemotiveerd in het zelfstandig werken, je beheerst je vak, je bent behulpzaam naar collega’s toe en je draagt bij aan verdere professionalisering van onze organisatie.

 Ons aanbod:

  • Een marktconform salaris.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO KleinMetaal en Techniek.
  • Een open sfeer en verzorgde werkplek.
  • Een grote mate van zelfstandigheid in je werk.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw sollicitatie:

Graag zien we jouw sollicitatiebrief met duidelijke CV tegemoet op info@kerbos.com
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Rob van der Lee, Manager Operations via 0499-475396.